About ztzit

This author has not yet filled in any details.
So far ztzit has created 1 blog entries.

We Hire – Marketing Manager

By |2018-10-25T12:49:15+00:00October 25th, 2018|We Hire|

JOBS @ Sky Eye: Marketing Manager Скај Ај Ентертејмент го проширува својот тим со онлајн маркетинг менаџер, работна позиција исполнета со секојдневни предизвици, комуникација со водечки лица од најголемите светски издавачки куќи, наменски обуки... Што [...]